TLZP proglašeni finalisti : Bane , Jelena , Elena , Katarina i Nenad Okanović

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP proglašeni finalisti : Bane , Jelena , Elena , Katarina i Nenad Okanović

Nakon večerašnje polufinalne emisije takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" , nakon napetog glasanja proglašeno je petoro finalista Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska, Katarina Bogićević i Nenad Okanović. Oni će se takmičiti za nagradu od 25.000 evra koja će biti prosleđena u humanitarne svrhe.

Glasovi žirija, učesnika i publike, koja je imala priliku da glasa putem sms su sabrani. Ukupan skor daje pet finalista. U humanitarnom šou programu, svi učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su večeras uživo nastupali.

Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska i Katarina Bogićević  i Nenad Okanović plasirali su se u veliko finale. Oni će se takmičiti za glavnu nagradu od

25.ooo evra koja će biti prosleđena u  humanitarne svrhe.

Čipi:5 poena daje Katarini

Neda: 5 poena daje Tanji Savić

Katarina: 5 poena daje Jeleni

Jelena: 5 poena daje Eleni

Bane: 5 poena daje Ivanu

 Keba: 5 poena Banetu

Tanja: 5 pena Banetu

Ivan: 5 poena Katarini

Okanović: 5 poena Jeleni

Elena: 5 poena Jeleni

Zahvaljujući glasovima žirija i takmičara, Katarina Bogićević odnela je pobedu u polufinalnoj emsijiji.

Nenad Okanović predstavio se kao Rambo Amadeus. Izgleda da mu je ova imitacija baš legla, pa se slobodno može reći da mu je ovo možda i najbolji nastup u ovom šou.

U bundi poput popularnog muzičara, sa gitarom i bez dlake na jeziku u potpunosti je skinuo nastup Ramba, što je izazvalo i oduševljenje u publici ali i kod žirija.

Ivan je dobio ne baš zahvalnu imitaciju jer je u pitanju izvođač koji nije mnogo poznat u Srbiji, međutim bez obzira ne to Ivan se kao po običaju odlično snašao. Koreografija je bila fantastična, a reči pesme koje glase "Tata gde si?" upotpunila je Ivanova ćerka Sofija koje se pojavila sa njim na bini.

Đura: Ti si stvarno srećan čovek još nastupaš i sa svojom ćerkom, svaka čast!

Konstantin: Imaćemo jako težak zadatak, savršeno!

Ivan: Jednoga dana ti i Sofija ćete biti jako ponosni na ovaj nastup i napravili ste jednu divnu uspomenu. Sada sa kosom napokon možeš da shvatiš šta znači biti "seksi Ivan", našalio se voditelj.

Dragan Kojić Keba kao kontroverzna pevačica Lejdi Gaga previše se uživeo u ulogu. Ovacije u publici od samog izlaska na scenu popularnog folkera.

Sudeći prema kostimu, možda čak i previše asocira na koleginicu, folkerku Zoricu Marković. Iako mu engleski nije baš jača strana, ipak se profesionalno poneo i veoma potrudio za ovu transformaciju koja je publiku podigla na noge

Elena Risteska večeras se predstavlja kao pevačica Sia, koja je svoje mesto na zvezdanom nebu zauzela po prepoznatljivim nastupima i spotovima u kojima nikad ne pokazuje lice. Iako je prethodnih dana imala problema sa glasom, čini se da se  oprovavila, pa je i večeras pokazala kako ima sjajne vokalne sposobnosti.

Ivan i Đura iskoristili su priliku da pohvale odličan izgled Elene, koja se tokom ovog nastupa nije videla, što je u skladu i sa originalnim nastupima Sie. Ipak, glasovno su je takođe svi pohvalili uprkos zdravstvenim problemima koje je imala .

Jako je teško kada takmičari pevaju pesmu nekoga ko je zaista i prisutan u studiju, tako će Tanja morati da imitira svoju stariju koleginicu Nedu Ukraden.

Pesmom "Zora je svanula" Tanja je potpuno "skinula" Nedu, kako pokretima, tako i vokalom, "skinula" je čak i blago šuškanje.

Žiri je bio oduševljen, ali je jedino Ivan primetio da je Tanji malo "zatajio" glas na početku, ali je pevačica rekla da je jedba disala zbog velike treme.

Bane Mojićević večeras se predstavio kao folker Aca Lukas.  Sudeći prema najavi nastupa, Banetu veoma prija ova imitacija.

Njemu se na sceni pridružila "Ceca"  i moramo priznati da smo jedva prepoznali da je to zapravo Aleksa Jelić. Očigledno je ova imitacija zaista izazvala pravu nostalgiju za prvom sezonom.

Marija je ovom prilikom objasnila i njen odnos prema Banetu Mojićeviću o čemu se spekulisalo prethodnih dana u medijima. Objasnila je to da je Bane previše dobar, pa ne smatra da treba neko da se favorizuje zbog drugih takmičara.

Jelena se večeras oprobala  u ulozi "Florence and the Machine" numerom "No light". Vrlo emotivnim izvođenjem osvojila je publiku i pokazala da je talentovana kako za glumu tako i za pevanje.

Marija je poručila Jeleni da joj želi da snimi jedan pop rok album.

Konstantin je pohvalio koreografiju i energiju koju je uspela da prenese na publiku

Mlada glumica Katarina Bogićević, predstavila se imitacijom Kristina Peri. Ona se požalila kako od napornih probi ima  upale mišića. Ipak, vokalno je verni prikazala pevačicu.  Zahvetnu koreografiju odlično je iznela. Katarina je nastup posvetila svom tati i zahvalila mu na podršci.

Marija je poručila Katarini kako je sigurna u to da je čeka karijera na Brodveju.

Ivan je podržao pohvalne komentare, dodavši da je Kaća neizmerno talentovana, što je mladu glumicu navelo da pusti suze.

Neda Ukraden  čekala je polufinale kako bi joj se napokon ostvarila želja da imitira Madonu, sa kojom se često upoređuje, barem po godinama. Ipak, čini se da će Neda morati još da vežba kako bi dostigla kraljicu popa, kako po pevanju, tako i po energiji na sceni po kojoj je Madona prepoznatljiva.

Žiri je pohvalio izgled i imitaciju Nede, dok ona nije krila zadovoljstvo poređenju sa Madonom.

Tviteraši kao i svake nedelje komentarima verno prate šou. Jedan od najupečatljivijih je onaj koji je napisao Boris Trivan.

Neda izgleda kao Madonina siromašna tetka iz Prokuplja. #tlzp— TRIVAN (@BorisTrivan) December 21, 2014

Čipi je nastupom otvorio polufinalno veče, braneći "boje" rokera u ulozi frontmena benda "Mjuz", Metjua Belamija. Od žirija stižu pozitivni komentari, a Ivan je u svom stilu prokomentarisao je napokon pravi muškarac, aludirajući na prethodne transformacije rokera kada je bio u ulozi žene.

Još jedna emisija deli nas od velikog finala kada ćemo saznati ime pobednika druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato.

Večeras na Prvoj televiziji ćemo uživo gledati nastup deset izvođača imitatora - poslednji put. U sledećoj emisiji, finalu, gledaćemo samo pet takmičara.

Bane, Keba, Elena, Čipi, Ivan, Jelena, Katarina, Neda, Oki, Tanja će u polufinalnoj emisiji pored ocena i komentara žirija i drugih takmičara čuti i glas publike koja će glasati SMS porukama. I Na osnovu sabranih poena biće poznati finalisti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TLZP: Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Kaća Bogićević i Elena Risteska u finalu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2014

Ovih petoro učesnika boriće se u velikom finalu, koje će biti održano sledeće nedelje. Glavna nagrada je 25.000 evra i biće donirana u humanitarne svrhe..Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska, Nenad Okanović i Katarina Bogićević plasirali su se u veliko finale takmičenja “Tvoje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.