Švedski kralj doživeo sudar, prošao nepovređen

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedski kralj doživeo sudar, prošao nepovređen

Švedski kralj Karl XVI Gustav doživeo je jutros sudar na putu za stokholmski aerodrom, ali je prošao nepovređen, saopštila je kraljevska palata.

U saopštenju palate navodi se da je kralj (68) bio na zadnjem sedištu kada se njegov automobil sudario s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog pravca.

Dodaje se da su kralj, njegov vozač i pomoćnik dobro. Nije saopšteno da li je neko iz drugog vozila povređen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Švedski kralj doživeo sudar, prošao nepovredjen

Izvor: Akter, 17.Sep.2014

Švedski kralj Karl XVI Gustav doživeo je u sredu sudar na putu za stokholmski aerodrom, ali je prošao nepovredjen, saopštila je kraljevska palata..U saopštenju palate navodi se da je kralj (68) bio na zadnjem sedištu kada se njegov automobil sudario s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog pravca...Dodaje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.