Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve oči uprte u Berlin! Evo šta nas čeka na sajmu IFA

Sajam potrošačke tehnike IFA startuje 2. septembra i opet će ove godine okupiti najveće proizvođače, ali sumnje nema da će sve oči biti uprte u IT premijere.

Huavej je prošle godine upravo u Berlinu predstavio model Mate S, međutim, malo je verovatno da će sada pokazati i naslednika smartfon Mate 9. O ovom telefonu se već neko vreme priča i nagađa se da bi trebalo da ima 5,9-inčni ekran, Android 7.0 Nougat operativni sistem, Kirin 960 chipset i navodno dualnu kameru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 20MP. Ono što bi pak trebalo da ima premijeru je Huavej Nova, smartfon namenjen prvenstveno damama.

Ni Samsung najverovatnije neće sa novim telefonom izaći pred posetioce IFA. Oni su nedavno izašli s odličnim Note 7 a sada predstavljaju novi pametni sat Gear 3, ako je verovati najavama. Trebalo bi da dolazi u tri varijante, Gear S3 Classic, Gear S3 Frontier i Gear S3 Explorer.

Stay tuned for a timely innovation. August 31. Berlin. pic.twitter.com/kUMG3l6BEs

Pretpostavlja se da će Soni u Berlinu prestavi nekoliko modela pametnih telefona ali i pametni sat ili VR. Najave su da će premijeru imati najmanje četiri modela Xperia telefona za koje su za sada poznati samo kodni nazivi. Svi su smartfonovi visoke klase i podržavaju GSM/WCDMA/LTE mreže.

Lenovo je objavio video sa najavom onog što su spremili. Njihova prva zvezda trebalo bi da bude Lenovo Yoga laptop.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.