Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla je zamena za Coolpad Modenu

Coolpad se polako ali sigurno probija na tržište a sada su predstavili naslednika popularnog modela Modena.

Modena 2 je dual sim telefon poseduje 2.5D zakrivljeni stakleni ekran od 5,5 inča, 2GB RAM, 16 GB interne memorije i procesor Quad-Core Mediatek MT6735p, na 1.0GHz. Coolpad Modena 2 koristi Android 6.0 (Marshmallow) uz sopstveni Cool UI 8.0.

Telefon ima bateriju od 2500mA, a tanak je samo 7,8mm i i teži 143grama. Kućišteje napravljeno od plastike, ali sa specijalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 3D Laser carving tehnologijom kako bi imao premium izgled. Da upotpuni zakrivljenu poleđinu, prednja strana telefona Modena 2 poseduje 2.5D zakrivljeni stakleni ekran sa slojem koji sprečava ostajanje otiska prstiju.

Akcenat je stavljen ba selfi kameru koja ima 8 Mpix, sa širokougaonim objektivom koja bi ujedno trebalo da obezbedi kvalitetne fotografije po slabijem osvetljenju.

Telefon kod nas stiže početkom septembra po ceni od 21.990 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.