Startup umrežavanje i Growth Hacking radionica u ICT Hub-u

Izvor: ITdogadjaji.com, 11.Feb.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Startup umrežavanje i Growth Hacking radionica u ICT Hub-u

U ponedeljak, 22. februara, Kanadska ambasada, Kanadsko – srpsko poslovno udruženje (CANSEE) i ICT Hub organizuju jednodnevnu radionicu koja za cilj ima obuku na temu Growth Hackinga, kao i upoznavanje i povezivanje startapa iz cele Srbije.

Cilj ove radionice je da edukuje preduzetnike koji su započeli razvoj svojih ideja kako da upotrebljavaju ovu vrstu marketinga koja doprinosi bržem i kvalitetnijem pronalaženju tržišta za proizvod i većoj mogućnosti za >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << jedinstveni proces skaliranja.

U prvom delu obuke detaljno će se pokriti teorijski deo Growth Machine tehnike, dok će u drugom delu učesnici kroz primenu ove tehnike na sopstvenim projektima naučiti jedinstveni proces Growth Hackinga koji će moći iznova da ponavljaju i optimizuju, dok ne pronađu savršene kanale za dovođenje korisnika.

Obuku će držati Aleksandar Bibovski, trenutno suosnivač KickAssGrowtha, Full Stack Growth Hacker sa iskustvom u online marketingu i prodaji, i Stefan Lazarević, takođe  suosnivač KickAssGrowtha, Full Stack Growth Hacker sa iskustvom u online marketingu i web developmentu.

Učesnici radionice će imati priliku da se povežu sa Nj.E. Filipom Piningtonom, ambasadorom Kanade u Beogradu, i Goranom Obradovićem, predsednikom CANSEE-ja.

Osnivači startapa kojima je prvenstveno namenjena radionica svoju prijavu mogu da naprave putem forme. Broj učesnika je ograničen, a prijave su otvorene do 17. februara.

ICT Hub se nalazi u Naučno-tehnološkom parku Beograd, u ulici Veljka Dugoševića 54, II sprat.

Za dodatne informacije možete da pišete na e-adresu: rada.jovic@icthub.rs

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.