Star Wars Battlefront beta nema offline igranje

Izvor: B92, 05.Okt.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Star Wars Battlefront beta nema offline igranje

Star Wars Battlefront beta počinje ove nedelje a gejmeri će imati priliku da isprobaju Survival Mission mod. On neće biti igriv offline u beti, potvrdila je kompanija EA. U punoj igri bićete u mogućnosti da igrate ove misije i bez internet povezivanja kako je i bilo najavljeno.

"Offline gejming neće biti dostupan u beti" potvrdio je menadžer Battlefront zajednice Met Everet za Reddit. Survival Mission u beti Battlefront igre je smešten na Tatooine, a možete da igrate sami >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << li sa prijateljima na mreži putem co-op moda ili kod kuće na podeljenom ekranu. Everet nije želeo da objasni zašto Survival Missions u beti ne može da se igra offline.

Star Wars Battlefront beta počinje 8. oktobra i završava se 12. oktobra, a igra će biti objavljena 17. novembra.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Star Wars Battlefront beta nema offline igranje

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2015, 09:46

Star Wars Battlefront beta počinje ove nedelje a gejmeri će imati priliku da isprobaju Survival Mission mod. On neće biti igriv offline u beti, potvrdila je kompanija EA. U punoj igri bićete u mogućnosti da igrate ove misije i bez internet povezivanja kako je i bilo najavljeno..."Offline gejming...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.