Srpski spot na holivudski način, sniman u potpunoj tajnosti!

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski spot na holivudski način, sniman u potpunoj tajnosti!

Marko Obradović Egde rad od skoro petnaest godina na muzičkoj sceni zaokružio je spotom za numeru "It's About The Travel" koji je sniman u tajnosti na Santoriniju.

- Pesma je na neki način autobiografska, jer jos kad sam 2002. godine čuo "Travellin man" od Mos Defa želeo sam da napravim svoju verziju. Spot smo snimali tokom letovanja na Santoriniju, a niko od mojih prijatelja koji su bili sa mnom nije znao da sve vreme snimamo spot - kaže Egde.

Inače, inspiracija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za pesmu, koja je u liquid drum and bass pravcu, mu je bila i njegova devojka Anita, glavna zvezda spota, u kojoj je našao srodnu dušu i saputnika za putovanja.

Đorđe Milašinović Toxic, koji je radio postprodukcijske efekte na svetsk poznatim filmovima poput "Umri muški", radio je i na ovom spotu, dok je muziku radio Miloš Ačanski Timmy

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte: Naš umetnik, a ima holivudski spot

Izvor: 24sata, 26.Avg.2014

Marko Obradović Egde rad od skoro petnaest godina na muzičkoj sceni zaokružio je spotom za numeru "It's About The Travel" koji je sniman u tajnosti na Santoriniju...- Pesma je na neki način autobiografska, jer jos kad sam 2002. godine čuo "Travellin man" od Mos Defa želeo sam da napravim svoju...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.