Sportske igre za decu iz Obrenovca 30. avgusta

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportske igre za decu iz Obrenovca 30. avgusta

U Obrenovcu će 30. avgusta u 10 sati biti održane Sportske igre za decu. Događaj će otvoriti predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković i to na stadionu FK Omladinac u Velikom polju, a program će voditi glumac Nenad Nenadović.

U subotu će se takmičiti deca iz prvih pet od 11 mesnih zajednica opštine Obrenovac, koje su najviše stradale u majskim poplavama. Mališani se takmiče u raznim sportskim disciplinama - "jaje u kašici", trka u vrećama, nadvlačenje konopca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razne igre sa čunjevima i loptom, trčanje na 50 metara, kviz znanja i fudbal.

Igre traju pd 10 do 13 časova a nakon takmičenja, uslediće revijalni deo gde će mali drugari učiti prve korake latino plesa sa Nikolom Mandićem i gostima iznenađenja.

Takmičarima će biti uručeni pokloni a učesnicima zahvalnice.

Omladinski projekat "Sportom do prijateljstva" sprovodi "Centar za unapređenje društva", uz podršku Građanskih inicijativa, u okviru programa "Mladi su zakon -  - Beogradski okrug", koji je finansijski podržan od strane Ministarstva omladine i sporta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.