Sony Cyber-shot DSC-KW1 – aparat u obliku bočice parfema

Izvor: ItRešenja.com, 28.Avg.2014, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony Cyber-shot DSC-KW1 – aparat u obliku bočice parfema

Ekran na ovom zanimljivom aparatu ima dijagonalu od 3.3 inča uz visoku gustinu prikaza od 490 ppi. Aparat poseduje i Sony 21 mm f/2 G sočivo, ND-filter, brzinu zatvarača 1/8000 od sekunde do 2 sekunde, optičku stabilizaciju slike, konektor za memorijske kartice i podršku za WiFi i NFC povezivanje. Ugrađen je i LED blic koji je diskretno smešten među pomenutim Swarovski kristalima.

Dimenzije aparata iznose 57.7 x 125 x 20.1 mm, uz težinu od 136 grama, a za sada su ponuđene varijante >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << u četiri nežne boje – beloj , narandžastoj, ljubičastoj i zelenoj. Ovaj ekskluzivni član Cyber-Shot familije aparata je dostupan u pretprodaji sve do 16. septembra kada će zvanično biti pušten u prodaju, a za njega je potrebno izdvojiti 845 dolara.

Izvor: IT Svet

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.