Snežana Dakić je u trendu već 20 godina

Izvor: Blic, 29.Nov.2014, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić je u trendu već 20 godina

Voditeljka Snežana Dakić proslavila je sinoć 20 godina postojanja autorkse emisije "Život u trendu".

Ovom prilikom upriličen je koktel u luksuznom beogradskom hotelu, a voditeljka  nije krila zadovoljstvo zbog ovog jubileja.

Snežana je tokom večeri bila nasmejana i odlično raspoložena, i kao prava domaćica ugostila je sve zvanice i saradnike emisije.

Brojni voditeljkini gosti, sa kojima je imala priliku da sarađuje prethodnih godina, uživali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prijatnoj muzici i odličnoj zabavi. Snežana je svakome prišla, pozdravila se i zahvalila na podršci.

Inače, Snežana Dakić, višestruko  nagrađivana televizijska autorka i voditeljka, uređuje i vodi TV emisije o modi i stilu života od 1992. do danas.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ona je već 20 godina “U trendu”! Snežana Dakić proslavila jubilej!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2014

Višestruko nagrađivana autorka i voditeljka, Snežana Dakić, sinoć je u hotelu Hajat proslavila 20 godina emisije “U trendu”...Vidno raspoložena dočekivala je goste, koji su joj poželeli još mnogo godina uspešne karijere...Za odličnu atmosferu pobrinuo se bend Ane Štajdohar na čelu sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.