Slijede tri dana mraka na Zemlji

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slijede tri dana mraka na Zemlji

NASA je potvrdila tri dana potpunog mraka koji će uslijediti 21, 22, i 23.decembra ove godine!

Planeta Zemlja u tom će periodu ostati bez sunčeve svjetlosti a potpuni mrak nastupit popraćen velikim nevremenom i olujama, piše Objektivno.

Visoko pozicionirani zvaničnik NASE, Čarls Bolden najavio je ovu neobičnu pojavu solarne oluje, po njegovim riječima najveće u posljednjih 50 godina koja će trajati 72 sata, čitava tri dana. Uz ovu je najavu ujedno odaslao i upozorenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u kojem kaže da nema razloga za strah ili paniku te poziva stanovništvo da ostanu mirni.

Francuska naučnica Monik Metju, svojim članovima društva „S neba na zemlju" pak poručuje:

"Ta tri dana mraka bit će veoma teško vrijeme za čovječanstvo"!

Da li je to još jedno u nizu upozorenja naučnikao hitnoj potrebi zaokreta velikih zagađivača u zaštiti okoline ili još jedno u nizu senzacionaističkih predskazanja?

Saznaćemo u decembru.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.