Skuplje centralno grejanje u Nišu

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplje centralno grejanje u Nišu

Gradsko veće u Nišu donelo je danas odluku da centralno grejanje poskupi zbog usklađivanja sa višim cenama gasa.

Usklađivanju cene grejanja pristupa se kad energenti poskupe za više od tri odsto, rečeno je na sednici.

Fiksni troškovi centralnog grejanja sa 26,48 povećani su na 28,26 dinara po kvadratnom metru, a varijabilni sa 5,95 na 6,26 dinara po utrošenom kilovatsatu.

Centralno grejanje u Nišu je od 1. novembra bilo jeftinije zbog primene nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << metodologije obračuna fiksnih i varijabilnih troškova.

Do 1. novembra cena fiksnog dela iznosila je 29,23 dinara po kvadratnom metru, a cena varijabilnog je bila 6,13 dinara po kilovatsatu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Skuplje grejanje u Nišu

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014

Gradsko veće u Nišu donelo je danas odluku da centralno grejanje poskupi zbog usklađivanja sa višim cenama gasa...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Usklađivanju cene grejanja pristupa se kad energenti poskupe za više od tri odsto, rečeno je na sednici...Fiksni troškovi centralnog grejanja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.