Siniša Mali predstavio kanadskom šefu diplomatije „Beograd na vodi”

Izvor: Blic, 31.Avg.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali predstavio kanadskom šefu diplomatije „Beograd na vodi”

Gradonačelnik Siniša Mali ugostio je danas u obnovljenom zdanju Beogradske zadruge ministra spoljnih poslova Kanade Džona Berda, kome je predstavio projekat „Beograd na vodi”.

- Drago mi je da sam danas imao prilku da u Beogradskoj zadrugi ugostim Džona Berda, koji je prvi put u našoj prestonici i koji je izrazio želju da se upozna sa projektom i vidi rekonstruisanu zgradu. Poručio sam mu - kada sledeći put dođete nadam se da ćete biti u prilici da se uverite kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se projekat realizuje na obali reke Save – istakao je gradonačelnik i dodao da projekat „Beograd na vodi” privlači veliku pažnju kako domaće tako i međunarodne javnosti.

Od kraja juna, od kada je otvorena renovirana zgrada Beogradske zadruge, master plan projekta videlo je više od 40.000 ljudi.

Događaju je prisustvovao i kanadski ambasador u Beogradu Roman Vaščuk.

Ovo je prva poseta šefa kanadske diplomatije našoj zemlji od 2001.godine.

Kanadska delegacija će se u natavku višednevne posete sastati i sa najvišim

državnim zvaničnicima Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Siniša Mali predstavio kanadskom šefu diplomatije „Beograd na vodi”

Izvor: 24sata, 31.Avg.2014

Gradonačelnik Siniša Mali ugostio je danas u obnovljenom zdanju Beogradske zadruge ministra spoljnih poslova Kanade Džona Berda, kome je predstavio projekat „Beograd na vodi”...- Drago mi je da sam danas imao prilku da u Beogradskoj zadrugi ugostim Džona Berda, koji je prvi put u našoj prestonici...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.