Šestoro mrtvih u Iraku

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro mrtvih u Iraku

Iračke vlasti saopštile su danas da je od minobacačke vatre i eksplozija bombe poginulo šest osoba u šiitskim naseljima oko Bagdada.

Policija je navela da su tri minobacačke granate danas pale na naselje Saba al Bour severno od Bagdada gde su usmrtile četiri osobe, uključujući dečaka od 12 godina, dok je 14 osoba ranjeno prenela je agencija AP.

Nešto kasnije u eksploziji bombe poginule su još dve osobe, a još četiri su ranjene.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro mrtvih u napadima u Bagdadu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2014

Najmanje šestoro ljudi poginulo je u bombaškim napadima u šiitskim oblastima Bagdada i u blizini prestonice, saopštile su iračke vlasti...Policija je precizirala da su tri rakete pogodile stambenu oblast u Sabi Al Buru, severno od Bagdada, a u tom napadu su poginule tri osobe, među kojima i jedan...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Kina: U eksplozijama dvoje poginulo

Izvor: B92, 22.Sep.2014, 09:34

Najmanje dve osobe su poginule, a više je povređeno u više eksplozija u južnom kineskom regionu Sinđijangu, saopštile su danas lokalne vlasti...Eksplozije su se dogodile na tri lokacije u okrugu Luntai, među kojima i u trgovačkoj zoni, navela je vlada Sinđijanga ma veb portalu...Za sada se ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.