Saznajte sve o sportu uz Auto Bild

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte sve o sportu uz "Auto Bild"

Nikad kraja iznenađenjima, kada je "Auto Bild" u pitanju! Posle atraktivnih proizvoda koji su se prodavali u ograničenom tiražu uz popularni automobilski magazin, kao što su modeli automobila ili časovnici, u predolimpijskoj godini koja nam se bliži, svi ljubitelji sporta mogli da obnove svoju biblioteku, ali pre svega znanje disciplina, kako bi Igre u Riju 2016. godine mogli što lakše da prate. Naime, od broja 97 našeg magazina koji se od danas nalazi u prodaji , svi zainteresovani imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priliku da sakupe kolekciju od četiri knjige "Sve o sportu", u kojima će moći da se u poznaju i podsete sa svim sportskim disciplinama, njihovom podelom, pravilima, bodovanjima...

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kolekcija "Sve o sportu" ima 4 toma, ukupno 448 strana (112 strana po jednoj

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

knjizi), a sportovi su podeljeni po poglavljima: ekipni sportovi, atletika, ekstremni sportovi, sportovi na točkovima, sportovi sa reketom, sportovi sa metom, vodeni sportovi, gimnastika, borilački sportovi, sportovi sa životinjama, zimski sportovi.

Svi sportovi su detaljno opisani rečima i slikom, opisane su taktike i oprema, zanimljivosti sa takmičenja i važne statistike.

Uz navedena poglavlja, prva knjiga sadrži i deo u kome su dati osnovni podaci o svim Olimpijskim igrama koje su do sada održane i shodno prostoru, koji za ovu temu nikada ne bi bio dovoljno velik, opisane posebnosti svakog od tih događaja, kao i kratka biografija sportiste koji je obeležio te Igre.

Kolekcija je primerena i deci i odraslima, moglo bi se reći da je idealna i za druženje roditelja sa decom; količina informacija o, na našem podneblju nepoznatim sportovima, je velika, tako da i poznavaocima sporta može biti veoma zanimljiva, a onima koji se u sport ne razumeju, predstavljaće slikovit udžbenik.

Uz svaki sport u ovoj knjizi nalazi se niz ikonica koje ga smeštaju u sportsku kategoriju (u skladu sa poglavljem u kojem je prikazan) ili pružaju informacije na prvi pogled o načinu takmičenja i pobedi, vremenu nastanka i da li se takmiče pojedinci, grupe ili ekipe.

Poseban odeljak u knjizi predstavlja, naravno, auto-moto sport, čije predstavljanje će verovatno da izazove i najveću pažnju čitalaca "Auto Bilda".

Uz mnoge zanimljive podatke vezane za pravila, čitaoci će moći i da saznaju

kako se deli auto-moto sport po disciplinama, kako se pravilno koči i ulazi u krivini, kako se bira idealna putanja, ali i koji je najbrži trkački automobil ikada, najveća brzina na kojoj je jedan motociklista tokom trke doživeo pad, ili šta u svetu automobilizma nosi ime "božićna jelka"...

U prvom tomu, zainteresovani će moći da saznaju sve o Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, kao i o ekipnim sportovima, kao što su fudbal, košarka, američki fudbal ili odbojka, ali i o gotovo nepoznatim disciplinama, kao što su pesapalo, bendi, lakros ili futvolej...

Knjiga se prodaje uz "Auto Bild" po ceni od 399 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.