Satanistkinja i njen suprug priznali ubistvo i IZBEGLI SMRTNU KAZNU

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Satanistkinja i njen suprug priznali ubistvo i IZBEGLI SMRTNU KAZNU

Sledbenica satanističkog kulta Miranda Barbor (19) i njen suprug Elijet Barbor (22) izbegli su smrtnu kaznu pošto su na ročištu pred glavnu raspravu u Sanberiju (Pensilvanija) priznali da su u Pensilvaniji davili i nožem ubili oženjenog muškarca Troja la Feraru, koji se u novembru prošle godine odazvao na njen oglas objavljen na sajtu “Krejgslist”. Presuda će im biti izrečena 18. septembra.

Oboje su priznali krivicu i po dodatnim tačkama optužnice, a koje se odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na nanošenje teške fizičke povrede, pljačku i posedovanje sredstva kojim je izvršen zločin.

U intervjuu koji je u februaru dala u zatvoru Miranda je izjavila da je motivisana satanističkim idejama ubila još najmanje 22 osobe širom SAD.

Ona je takođe izjavila da je spremna da pokaže vlastima gde je sakrila tela žrtava.

“I ranije sam rekla da ću razgovarati s njima o tome, ali nikada nisu došli”, rekla je ona za “Dejli ajtem”. “Oni traže cela tela. Neće naći nijedno. Naći će samo delove tela”, rekla je ona.

Delova tela se navodno otarasila u Big Lejku (Aljaska) i u Meksko Biču (Florida), gde je kao 15-godišnjakinja radila kao go-go igračica. Jednog tela se navodno oslobodila pored autoputa “Interstejt 95”, kod Ralija (Severna Karolina).

Policija u Sanberiju je saopštila da je par ubio La Feraru tri nedelje nakon venčanja, na dan kada je Elijet proslavio 22. rođendan, a Elijet je navodno rekao policiji da su želeli nekoga da zajedno ubiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Satanistkinja i njen muž priznali ubistvo, izbegli smrtnu kaznu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2014

Sledbenica satanističkog kulta Miranda Barbor (19) i njen suprug Elijet Barbor (22) izbegli su smrtnu kaznu pošto su na ročištu pred glavnu raspravu u Sanberiju priznali da su u Pensilvaniji davili i nožem ubili oženjenog muškarca Troja la Feraru, koji se u novembru prošle godine odazvao na njen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.