Samsung isporučuje 35 miliona Galaxy S5

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung isporučuje 35 miliona Galaxy S5

Kompanija Samsung očekuje da će u periodu od aprila do kraja juna isporučiti 35 miliona primeraka najnovijeg smart telefona Galaxy S5.

Prodaja S5 modela bi u tom periodu mogla Samsungu da generiše prihode u visini od 16,3 milijarde dolara, prenosi portal bug.hr.

Kako se navodi, stručnjaci tvrde da kod većine proizvođača, a posebno Samsunga, broj isporučenih uređaja nije jednak broju prodatih. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na primer, do sada je isporučeno 63 miliona primeraka Galaxy S4 modela, ali je prodato "svega" 40 miliona.

Samsung Galaxy S5 će bez sumnje biti prodajni hit, uprkos tome što je većina onih koji su uređaj isprobali uverena da revolucionarnih noviteta nema.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung planira da isporuči 35 miliona S5 modela

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2014

BEOGRAD, Kompanija Samsung očekuje da će u periodu od aprila do kraja juna isporučiti 35 miliona primjeraka najnovijeg smart telefona Galaxy S5. Prodaja S5 modela bi u tom periodu mogla ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.