STIŽE GAME OF THRONES IGRICA: Evo kakav vam kompjuter treba da biste je igrali (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE GAME OF THRONES IGRICA: Evo kakav vam kompjuter treba da biste je igrali (VIDEO)

Nova video igra imaće šest epizoda, a njena cena biće oko 3.000 dinara. S obzirom da se bliže praznici, možemo očekivati da se ona nađe na popustu

Nedavno smo pisali o novoj igrici Game of Thrones koja će se uskoro pojaviti. Tada je objavljen samo trejler, a sada se zna i sistemska zahtevnost za ovu igru koju fanovi popularne serije (knjige) sigurno sa nestrpljenjem očekuju.

Igrica će imati šest epizoda koje će biti smeštene između kraja treće i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << početka pete sezone serije. Priča igre fokusiraće se na manje poznatu kuću Forester koja se nalazi na severu Vesterosa, a koja je kroz istoriju bila lojalna Starkovima.

Printskrin: Youtube/TelltaleGames

Pogledajte kako izgleda minimalna konfiguracija:

Operativni sistem: Windows XP, Service Pack 3

CPU: Core 2 Duo 2GHz or equivalent

Memorija: 3 GB RAM memorije

GPU: ATI ili nVidia grafička sa 512 MB RAM

DirectXpodrška: Version 9.0 i novija

Zvuk: Direct X 9.0c zvučna kartica

Cena ove igre sa svih šest epizoda biće oko 3.000 dinara, a s obzirom da se bliže praznici ona će se sigurno naći i na popustu.

Pogledajte trejler:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.