START TEL AVIV Takmičenje za startap kompanije iz Srbije

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

START TEL AVIV Takmičenje za startap kompanije iz Srbije

U organizaciji Ambasade Izraela u Srbiji i Centra za transfer tehnologije, 23. juna u Beogradu održaće se takmičenje startap kompanija iz Srbije, saopšteno je iz izraelske ambasade

Pobednik će imati priliku da od 6. do 11. septembra učestvuje na DLD festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu (www.dldtelaviv.com).

Organizatori pozivaju sve startap kompanije sa inovativnim projektima iz oblasti web-a, mobilnih komunikacija i bezbednosti da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prijave na takmičenje i dobiju priliku da se sretnu sa kolegama iz sveta u Tel Avivu, najvećem startap centru u svetu posle Silikonske doline.

Zainteresovane kompanije se mogu prijaviti do 17. juna do 00:00 sati.

Stručni žiri će izabrati 10 startap kompanija koje će se takmičiti na završnom događaju 23. juna u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Uslovi za takmičare su:

•Godine osnivača: 25-40

•Sektor: hi-tech, web, mobilne telekomunikacije i bezbednost

•Faza razvoja: "seed’" (početna faza)

Kako aplicirati:

•Popunite prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.starttelaviv.rs.

Za više informacija pišite na mejl: israelinserbia@gmail.com

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.