SRBIN U INDIJI Živi kao atrakcija i zarađuje do 50 evra na sat

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN U INDIJI Živi kao atrakcija i zarađuje do 50 evra na sat

Svoje utiske iz Nju Delhija u Indiji preneo nam je Vukota Eraković (27) iz Vršca, koji je posle studija u Beogradu, dao otkaz na poslu i otišao u ovu daleku zemlju, gde je živeo 13 meseci.

Na putu u Indiju Vukota je viđao muškarce koji nose noževe, jer im tako religija nalaže, kao i žene i muškarce sa veoma dugim kosama i bradama, koji, takođe zbog religije, smeju da skraćuju kosu i bradu samo plamenom sveće.

"Belci su tamo atrakcija! Plaćali su mi 50, 60 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evra, samo da jašem konja sat, sat i po vremena u svatovima. Ponekad bih nosio rimsku uniformu i mač, a nekad bih bio gost na svadbi. Na ulici su me lokalci stalno "cimali" da se slikam s njima, neki su nosili noževe, a mnoge žene su im bradate", kaže za 24sata.rs Vukota.

Stranci su tolika atrakcija u Nju Delhiju, da ih Indijci često plaćaju samo da se pojave na njihovim svadbama. Tako je i Vukota, na jednoj svadbi, sat vremena jahao konja, obučen u oklop kao Rimljnin, zaradio 50e za samo sat vremena.

Više o Vukotinim iskustvima iz Indije pročitajte na portalu 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbin u Indiji: Živi kao atrakcija i zarađuje do 50 evra na sat

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2014

Svoje utiske iz Nju Delhija u Indiji prenio nam je Vukota Eraković (27) iz Vršca, koji je poslije studija u Beogradu, dao otkaz na poslu i otišao u ovu daleku zemlju, gdje je živio 13 mjeseci...Na putu u Indiju Vukota je viđao muškarce koji nose noževe, jer im tako religija nalaže, kao i žene...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.