SKANDAL Obezbeđenjem protiv trudnice s dvoje dece

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Obezbeđenjem protiv trudnice s dvoje dece

U sobi smo kod zaove i videćemo šta dalje, kaže Ivana Milovanović iz Borče, prinudno iseljena sa dvoje dece i to dve nedelje pred porođaj.

Porodica Ivane Milovanović, nakon što je prekjuče prinudno iseljena iz stana u Borči u kom su živeli 12 godina, traži novi dom.

- Nadam se da će s bebom biti sve u redu. Suprug i ja smo tražili da iznajmimo stan u Borči, da ne moramo da ispisujemo sina iz škole, i u Višnjičkoj banji, ali nismo ništa našli. Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo kod zaove u stanu: ona ima veliku sobu za sve nas. Videćemo šta dalje... - kaže Ivana. Ivana je kasirka sa platom od 22.000, a njen muž je vozač. Prvo veče nakon izbacivanja, Ivana i deca proveli su u sobici koju su im našli njeni roditelji.

- Borila sam se da se ne nerviram. Srećom, deca su mala i ne razumeju šta se dešava. Videli smo juče obezbeđenje u našem stanu u Borči, angažovao ga je čovek koji je dobio stan na sudu. Na naše oči je promenjena i brava. Strašno... - očajna je Ivana.

Stvari izbačene iz stana u Drinske divizije 17 preneo je njen otac Dragan. Kada smo ga pozvali juče, upravo je krenuo - u crkvu.

- Šta drugo da radim? Idem da se pomolim - kaže.

Reporteri “Blica” posetili su i bivši dom Milovanovića. Iza vrata se čula se glasna narodna muzika, a otvorio je stariji čovek i rekao da čuva stan. Na naše pitanje kome, odgovorio nam je da će nas “ta informacija koštati 50 evra”. Novac, naravno, nije dobio, pa je odbio je da nam kaže svoje i ime agencije i zatvorio vrata. Ni komšije ne znaju ko se uselio. Milovanovići ne spore sudsku odluku da se stan dodelli penzionisanom radniku “Tehnohemije”, ali...

- Krivo je preduzeće jer se niko od njih nije ni dolazio na sud. A najteže je to što nas niko nije obavestio šta nam se sprema - kaže Ivana.

Iz “Tehnohemije” su juče obećali da će nam tokom dana objasniti zbrku oko stana, ali to nisu ispunili.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.