SAZNAJEMO Ognjanovići odbili poligraf

Izvor: Blic, 26.Dec.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO Ognjanovići odbili poligraf

Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji pokojne Tijane, trenutno su na saslušanju u policiji, ekskluzivno saznaje Blic. Oni su odbili poligrafsko testiranje.

Oni trenutno daju iskaz zbog sumnje da su izvršili prevaru i pranje novca prilikom prikupljanja humanitarne pomoći za transplataciju srca sedmogodišnje Tijane.

Bračni par je već davao iskaz u svojstvu građana u novembru 2013. godine, kada su naveli da imaju dva računa u "Komercijalnoj banci" i da nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više nijedan.

Istragom Radne grupe MUP-a, koja je ove nedelje završila izveštaj, i predala ga Višem tužilaštvu u Beogradu utvrđeno je međutim da postoje račun u "Srpskoj banci" na ime Nebojše Ognjanovića i račun u američkoj banci "Dž.P. Morgan Čejs" na ime Jelene Ognjanović.

Tužilac je otuda dao nalog da se danas ponovo saslušaju.

Oni trenutno odgovaraju na pitanja u vezi ova dva računa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ognjanovići odbili poligraf

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2014

Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji pokojne Tijane, trenutno su na saslušanju u policiji, ekskluzivno saznaje list "Blic". Oni su odbili poligrafsko testiranje...Oni se sumnjiče za prevaru i pranje novca prilikom prikupljanja humanitarne pomoći za transplataciju srca male Tijane...Bračni par...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.