SAZNAJEMO: Cane Partibrejker ima novi bend (i album)!

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO: Cane Partibrejker ima novi bend (i album)!

Bend Škrtice, sastavljen od članova grupa Partibrejkers, Veliki prezir, Jarboli i Straight Mickey and the Boyz, snimio je prvi album, a Zoran Kostić Cane, frontmen legendarnih Partibrejkersa, za “24 sata” priča kako je došlo do ove neobične muzičke saradnje.

Sve je počelo pre nekoliko godina kada su Partibrejkersi došli da vežbaju u zgradi BIGZ-a.

Do saradnje sa momcima iz benda Straight Mickey and the Boyz došlo je negde u aprilu kada su me pozvali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snimim sa njima jednu pesmu. Danilo bubnjar i Boško basista su neviđena ritam sekcija. Međutim, desilo se da smo se tako dobro uklopili da su stvari počele same da se ređaju. Niko nikoga nije ništa prisiljavao, prosto su nam se na probi priključili Boris iz Jarbola, kao i Kole iz Velikog prezira i počeli da prebiraju po gitari - kaže Cane.

Ipak, cela priča krenula je u drugačijem pravcu nego što je na početku bilo planirano.

Ceo tekst pročitajte na sajtu 24sata.rs ili klikom OVDE

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.