ŠAPICE I REPIĆI Ovo su najslađe životinjice iz 2014.

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAPICE I REPIĆI Ovo su najslađe životinjice iz 2014.

Koje god vrste bili, bebe životinja su nešto najlepše što postoji na našoj planeti. Ovi preslatki mladunci očaravaju svojom pojavom i umiljatim ponašanjem, a još su zanimljiviji kada su u pitanju deca nekih od najopasnijih životinja na svetu.

U zoološkom vrtu "Henri Durli" u Omahi, svetu su predstavljena tri novoređena mladunčeta lava.

U mestu Guangžou u Kini, u parku "Ćimelong safari", žive tri preslatke pande koje su jedini primerci identičnih trojki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove vrste sisara.

Ova žirafa se zove Mika i rođena je u oktobru ove godine u Nju Džersiju. Njenoj mami, žirafi Noel, ovo je prvo dete.

U oktobru ove godine, u Beo zoo vrtu, rođena su dva bela lava. Beli lavovi su izuzetno retki i preti im izumiranje.

Beli lavovi su podvrsta Afričkog lava i prava su atrakcija Beogradsko zoološkog vrta.

Ova beba foka je puštena iz akvarijuma u Vankuveru u Kanadi i vraćena u vodu. Tada je sedam foka vraćeno iz ovog akvarijuma, gde su dovedeni sa povredama i bolestima. "Marin mamal" centar u Vankuveru brine se o povređenim i bolesnim fokama, kao i o fokama siročićima.

Pogledajte još životinjica u galeriji:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.