Ranjeni Albanac: Na nas su pucali Srbi u crnih uniformama

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni Albanac: Na nas su pucali Srbi u crnih uniformama

Predsednik opštine Zubin Potok Stevan Vulović rekao je za RTS da se ubistvo Albanca u petak dogodilo verovatno zbog svađe oko seče šume.

U pucnjavi u reonu sela Kolovrt stradao je Ardian Ibrahimi, dok su ranjena njegova braća, Albert i Albion, koji je rekao da su na njih pucali “Srbi u crnim uniformama“.

“Najverovatnije se radi o obračunu Albanaca zbog svađe oko seče šume“, rekao je Vulović i pozvao kosovsku policiju da detaljno ispita braću Ibrahimi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policijski službenici su naveli da nisu zvanično informisani o navedenim osobama koje se nalaze na teritoriji Kosova i Metohije u crnim uniformama, a da su to izjavili samo stanovnici tog kraja i da te osobe nikada nisu viđene prenosi dnevnik “Koha ditore“.

Smrt 17-godišnjeg Albanca nastavila je krvavi niz u poslednjim danima na KiM i na teritoriji Kopnene zone bezbednosti.

Sprečavajući Albance u krađi šume poginuo je žandarm Stevan Sinđelić, a na drugoj strani jedan Albanac je ubijen, a drugi ranjen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjeni Albanac: Na nas su pucali Srbi u crnim uniformama

Izvor: Blic, 30.Avg.2014

Predsednik opštine Zubin Potok Stevan Vulović rekao je za RTS da se ubistvo Albanca u petak dogodilo verovatno zbog svađe oko seče šume...U pucnjavi u reonu sela Kolovrt stradao je Ardian Ibrahimi, dok su ranjena njegova braća, Albert i Albion, koji je rekao da su na njih pucali “Srbi u crnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.