Raijintek Metis - Tašta specijal

Izvor: PCAxe.com, 30.Mar.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raijintek Metis - Tašta specijal

Metis smo već odavno predstavili, a sad je vreme da ga isprobamo u realnim radnim uslovima. Model koji ste do sada mogli videti je bio samo probni model, direktno iz Raijintek kancelarije, a ovom prilikom ćemo se igrati sa konačnom verzijom Metisa.
Kućište smo prvo prikazali u kratkom video materijalu, nakon kojeg je usledila i tekstualna recenzija, a sada sledi i ultimativni test. Kada od Vas neki član porodice traži pomoć oko računara, onda ste uvek pod lupom, a ako tašta traži nov računar, onda ste pod mikroskopom!
Pošto su recenzije Metisa već dostupne, odlučili smo da se fokusiramo samo na promene koje su se desile na finalnoj verziji kućišta i usput da utvrdimo šta sve možemo uraditi sa nekim prosečnim komponentama.
Cilj nam je bio da sastavimo elegantan, ali upečatljiv računar za kućnu kancelariju. Išli smo i korak dalje od mogućnosti komponenti, tako da smo u proces uključili i neko jednostavno modovanje. Poenta video materijala, kojeg možete pogledati u nastavku ovog članka, je da vidite kako uz prosečan hardver i malo truda možete napraviti atraktivan multimedijski ili kancelarijski računar. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.