REKORD AC-DC rasprodao stadion za ŠEST minuta!

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORD "AC-DC" rasprodao stadion za ŠEST minuta!

Svih 50.000 karata za koncert grupe "AC/DC", koji će se održati 5. juna 2015. godine na stadionu u Cirihu prodate su za šest minuta, saopštila je produkcijska kuća čuvenog benda.

Grupa je imala 17 koncerata u Švajcarskoj od 1976. godine. Poslednji je bio u junu 2010. godine.

Prošle nedelje, australijski bend poručio je da će u okviru evropske turneje, koja počinje u Holandiji u maju 2015. godine, održati ukupno 20 koncerata.

"AC/DC" je 1. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izdao novi album Rock or Bust, prvi na kojem ne svira osnivač grupe, ritam gitarista Malkolm Jang, koji je oboleo od demencije.

Grupa je jedna od najvećih koncertnih atrakcija u svetu i autor jednog od najtiražnijih albuma svih vremena – Back In Black (1980).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.