Quantum Break dolazi i na PC

Izvor: B92, 13.Feb.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Quantum Break dolazi i na PC

Microsoftova najava da će pružati veću podršku PC gamingu izgleda da konačno postaje realnost. Jedna od velikih Xbox One ekskluziva, Quantum Break, ipak neće biti ekskluzivna za njihovu konzolu već će se istovremeno pojaviti i za PC.

Glasine o PC izdanju ove akcione avanture studija Remedy su počele da kruže krajem januara kada je brazilski agencija za izdavanje rejtinga u spisak dodala i ovaj naslov.

Glasine su upravo potvrđene od strane Microsofta time što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će svi kupci Xbox izdanja tokom pretprodajnog perioda dobiti i kod za PC verziju igre. Sem toga, digitalnim preorderom ćete dobiti prethodnu igru studija Remedy – Alan Wake, sa svim DLC-ima. Doduše, ovaj drugi bonus je samo za Xbox. Za sada je naznačeno da će igra raditi samo na Windows 10 i da će biti poprilično zahtevna.

Minimalna konfiguracija koja će vam biti potrebna za igranje je:

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.