Pucali na srpsku kuću kod Istoka

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucali na srpsku kuću kod Istoka

Nepoznati napadači pucali su na kuću jedne srpske povratničke porodice u selu Šaljinovica u Metohiji , ali povređenihnije bilo, izjavio je danas član privremenog organa opštine Istok Vukomir Đurić.

Đurić je  rekao da se incident dogodio u petak u poslepodnevnim satima kada je nepoznati napadač pucao na kuću porodice Dabetić koja se u trenutku incidenta nije nalazila kući.

“

Vidi se da je kuršum prošao kroz prozor, vrata i završio u kupatilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tomislav Dabetić i njegova supruga Vesna u trenutku napada nisu bili u kući a pucanj su čule njihove komšije,”- rekao je Djurić.

On je dodao da je slučaj prijavljen Kosovskoj policiji koja je izvršila uviđaj naglasivši da je incident izazvao uznemirenje povratnika u ovom i susednom selu Osojane.

U selu Šaljinovica u opštini Istok u Metohiji živi desetak srpskih povratničkih porodica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.