Izvor: Blic, 13.Feb.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sajam digitalnih komunikacija i konferencija: Blog Open - Blog Next

Od 10. do 12. marta u Hali „Master” Novosadskog sajma biće održan prvi sajam koji će na jednom mestu okupiti zajednicu digitalnog sveta Srbije, od StartAp projekata do digitalne štampe, E servisa, E trgovine, digitalnih oglašivača i medija, telekomunikacija....

Dan ranije, 9. marta u Kongresnom centru će početi konferencija BlogOpen, koja obeležava 10. rođendan. U tri dana konferencije, publika će pratiti studije slučajeva najuspešnijih blogova i blogera, imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priliku da sazna sve o blogerskim nišama, blogerskim navikama, ciljevima i motivacijama. Organizuju se i ekskluzivne radionice bloga i marketinga, bloga u biznisu i bloga kao sredstva profesionalizacije i lične afirmacije i različite panel diskusije na aktuelne teme iz domena blogosfere, društvenih mreža, digitalnog društva i e-države.

Poseban deo konferencije je program All stars. Poslednjeg dana u Kongresnom centru će se okupiti najveće zvezde interneta izvan blogova, pojedinci koji su stvorili karijere korišćenjem društvenih mreža, promenili sebe ili društvo, ili unapredili karijere. Konferenciju podržava Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.