Prtivor za učesnika tuče

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2014, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prtivor za učesnika tuče

DOBOJ - Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda Doboj odredio je jednomjesečni pritvor za lice čiji su inicijali S.S. /39/ iz Doboja osumnjičeno za učestvovanje u tuči u Ulici Jug Bogdana u ovom gradu, a zbog bojazni da bi moglo da ometa potragu za licem V.P, za koje se smatra da je smrtno stradalo u ovom događaju.

Pritvor je određen zbog bojazni da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati krivični postupak, uticati na svjedoke, pokušati uništiti dokaze i tragove važne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za krivični postupak s obzirom na to da još traje istraga, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Doboj.

Okružno tužilaštvo provodi istragu protiv S.S. zbog osnovane sumnje da je 14. septembra oko 5.40 časova u Doboju, na raskrsnici ulica Jug Bogdana i kneza Lazara, nakon kraće verbalne prepirke započeo tuču sa V.P.

Dok su se oni tukli, do lica V.P. je došao D.J. i iz pištolja mu ispalio metak u glavu. Osumnjičeni je pobjegao, a nakon par minuta D.J. je došao na lice mjesta, u vozilo unio tijelo V.P. i odvezao ga u nepoznatom pravcu.

Osumnjičeni D.J. nalazi se u bjekstvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.