Pristupačni DDR4 memorijski moduli iz Kingstona

Izvor: ItRešenja.com, 01.Sep.2015, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristupačni DDR4 memorijski moduli iz Kingstona

Većina proizvođača memorijskih proizvoda uveliko radi na raznim verzijama DDR4 memorijskih modula. Kompanija Kingston rešila je da korisnicima izađe u susret, predstavljanjem HyperX Fury DDR4 modela koji spaja visoke performanse i pristupačnu cenu. Reč je o prvoj liniji proizvoda koja nudi automatski overkloking putem plug-and-play funkcionalnosti za novu generaciju desktop računara koji poseduju Intel X99 čipset i Haswell-E procesore. Dostupan je u frekvencijama od 2133MHz, 2400MHz i 2666MHz, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << kao i različitim konfiguracijama kompleta od 8GB do 64GB.

Model koji smo dobili na testiranje dolazi u standardnom pakovanju sa četiri modula niskog profila i pojedinačnim kapacitetom od po 4GB. Ovaj novi član Fury porodice automatski prepoznaje postojeću platformu i overklokuje je do najviše frekvencije, u ovom slučaju 2133MHz. FURY DDR4 radi na 1.2V, a bitna činjenica je da nema potrebe za promenom voltaže kako biste postigli najveće brzine. To znači da preostaje više snage za ostatak hardvera u sistemu.

HyperX FURY DDR4 memorija omogućava brže video editovanje, 3D renderovanje, gejming i AI procese. Zahvaljujući elegantnom, asimetričnom, crnom hladnjaku dobro hlađenje tokom rada je zagarantovano.

Ostalo je još da dodamo da je reč o ekonomičnom modelu, gde po pristupačnoj ceni dobijate niskoprofilnu nadogradnju visokih performansi.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.