Priča o čvrgama i nebu: Pogledajte kako je izgledao spektakl u Sava centru (FOTO)

Izvor: Blic, 20.Okt.2014, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Priča o čvrgama i nebu": Pogledajte kako je izgledao spektakl u Sava centru (FOTO)

Centralna proslava 70 godina od oslobođenja Beograda održana je sinoć u Centru "Sava", a muzičko-scenski spektakl "Priča o čvrgama i nebu" rasplakala je i oduševila nekoliko hiljada ljudi.

"Priču o čvrgama i nebu" režirao je Dragan Bjelogrlić, muziku je uradio "Magnifico", koreditelj je Đorđe Marjanović, a sjajan tekst napisao je Vladimir Kecmanović.

Ogroman doprinos priči dali su i hor i orkestar RTS-a, kao i igrači AKUD "Lola".

Državna ceremonija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povodom obeležavanja 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu biće održana 20. oktobra na Groblju oslobodilaca Beograda i kraj Spomenika stradalim sovjetskim pilotima na Avali.

Pogledajte šta je objektiv fotoreportera "Blica" zabeležio u "Sava centru".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.