Predlog da kineski premijer bude počasni građanin Beograda

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog da kineski premijer bude počasni građanin Beograda

Odbornici Skupštine grada Beograda razmotriće danas predlog da se premijer Kine Li Kećiang proglasi za počasnog građanina Beograda.

Pred odbornicima će biti i Predlog odluke o podizanju spomenika Isidori Sekulić u parku na uglu ulica Andre Nikolića i Petra Čajkovskog.

Na dnevnom redu sednice su izmene i dopune odluke o određivanju zona za utvrđivanje poreza na imovinu za 2015. godinu, kao i razrešenja i imenovanju direktora i v. d. direktora, članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbornici danas o počasnom građaninu, porezu na imovinu...

Izvor: Blic, 28.Nov.2014

Skupština grada Beograda razmatraće danas predlog da premijer Kine Li Kećiang bude proglašen za počasnog građanina prestonice, predloge o određivanju zona na teritoriji grada i o visini stope poreza na imovinu...Kako je u izjavi Tanjugu objasnio predsednik Gradske skupštine Nikola Nikodijević,...

Nastavak na Blic...

Kineski premijer počasni građanin Beograda

Izvor: RTS, 28.Nov.2014

Premijer Kine Li Kećiang proglašen je za počasnog građanina srpske prestonice, a podršku tom predlogu dale su sve odborničke grupe. ..Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je, obrazlažući predlog, rekao da premijer Kine daje veliku podršku afirmaciji Beograda, razvoju i unapređenju saradnje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.