Posle skandala sa drogom i alkoholom vraćaju se Boj Džordž i Culture club

Izvor: Blic, 29.Nov.2014, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle skandala sa drogom i alkoholom vraćaju se Boj Džordž i Culture club

Nakon 14 godina britanski pop bend Culture club, predvođen kontroverznim pevačem Boj Džordžom najavio je povratak na scenu.

Bend je svetsku popularnost stekao 80-ih godina hitovima „Karma Chameleon“ i „Do you really want to hurt me“, da bi se potom utopili u drogi i alkoholu i okončali karijeru.

U slavnim danima, svet je bio fasciniran Džordžovom pojavom i smelošću da se nosi kao žena. Duge kike, jaka, egzotična šminka, neobični šeširi i haljine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bili su zaštitni znak ovog neobičnog pevača.

Danas su zdravi, trezni, čisti i ponovo na okupu.

- Ne bismo mogli da nastupamo da se neko od nas još uvek drogira ili opija - rekao je Džordž.

- Carski smo zeznuli stvari prvi put. Zato smo sada u prednosti i ista greška nam se više neće ponoviti - dodaje on.

Bend je objavio novi singl „More than silence“, a zakazana turneja je trenutno odložena zbog pevačevih problema sa grlom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.