Polomili mi vilicu jer sam branio Ukrajinke

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polomili mi vilicu jer sam branio Ukrajinke

Beograđanin Đ. S. (28) seća se noći između 17. i 18. avgusta kada je brutalno pretučen na šetalištu u Sutomoru. Tu je pokušao da zaštiti dve Ukrajinke koje su maltretirala dvojica Barana.

Tako se godišnji odmor ovog Beograđanina za sekund pretvorio u pakao, a ležaljku na plaži zamenio je bolničkim krevetom na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju u Beogradu, gde je operisan. Incident se dogodio samo dva dana nakon što je sa bratom (18) stigao na odmor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Nasilnici već optuženi

Policija je podnela krivične prijave protiv Barana Ranka S. (28) i Nikole P. (28) zbog nasilničkog ponašanja, a nadležni tužilac podigao je optužnice, saznaje “Blic”.

Svratili su u jedan kafić na šetalištu u kojem je godinama bio sezonski radnik. Tu su upoznali dve mlade Ukrajinke, a nakon zatvaranja kafića, sat posle ponoći, krenuli su šetalištem.

- Iznenada su nam prišla dvojica nabildovanih momaka. Odmah su se obrušili na devojke i pitali ih odakle su. One su učtivo odgovorile da su Ukrajinke, ali su oni počeli da ih vređaju i nazivaju ruskim prostitutkama - rekao je za “Blic” Đ. S.

On je pokušao da umiri situaciju, ali mladići su tek onda podivljali.

Spasli tri zuba

„Na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju u Beogradu operisali su mi vilicu i jagodičnu kost, a tri zuba koja su mi se klatila nakon tuče, uspeli su da spasu. U bolnici sam više od 10 dana i trpim bolove“, kaže Đ. S.

- Jedan je vikao: Šta je, ‘oćeš da se biješ! Drugi je s leđa udario mog brata koji je pao na zemlju. Pokušao sam da ga zaštitim i udario sam nasilnika, ali me je potom drugi udario u glavu. Prolaznici su sve to posmatrali, ali niko nije ni pokušao da se umeša sve dok nije stigla policija - priča Beograđanin.

Iako su momcima najpre predlagali “pomirenje”, jedan policajac je ugledao povrede na licu Đ. S. i shvatio da su posledice tuče daleko ozbiljnije.

- Njih su legitimisali, a mene su prevezli u Hitnu pomoć, pa u barsku bolnicu. Tamo su me pregledali, a potom tražili 80 evra za transport kod specijaliste u Podgoricu, što sam odbio - kaže Đ. S.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.