Pojavio se trejler za Halo 5: Guardians

Izvor: B92, 04.Okt.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se trejler za Halo 5: Guardians

Nedavno je Microsoft objavio da bi se novi trejler za Halo 5: Guardians mogao pojaviti tokom ovog vikenda. Izgleda da je ta najava bila obelodanjena kao mera predostrožnosti, s obzirom da je u međuvremenu pomenuti trejler procureo onlajn.

Pomenuti akcioni trejler sadrži neke zanimljive detalje, koji dodatno zaokružuju priču. Po svemu sudeći smrt Master chiefa je zamaskirana, kako bi Office of Naval Intelligence nastavio da funkcioniše po svom planu. Halo 5: Guardians je planiran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za lansiranje 27. oktobra 2015. godine, a igra će biti ekskluziva za Microsoftovu Xbox One konzolu. Microsoft je ranije najavio i da će u prodaji biti dostupna limitirana edicija Halo 5: Guardians Xbox One konzole, tako da je ovo odličan paket za one koji žele da pređu na konzole naredne generacije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pojavio se trejler za Halo 5: Guardians (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015, 07:47

Nedavno je Microsoft objavio da bi se novi trejler za Halo 5: Guardians mogao pojaviti tokom ovog vikenda. Izgleda da je ta najava bila objelodanjena kao mjera predostrožnosti, s obzirom da je u međuvremenu pomenuti trejler procureo onlajn...Pomenuti akcioni trejler sadrži neke zanimljive detalje,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.