Poginulo 14 Jehovinih svedoka u udesu u Hondurasu

Izvor: Blic, 01.Nov.2014, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginulo 14 Jehovinih svedoka u udesu u Hondurasu

Četrnaest osoba je poginulo, a 55 povređeno na zapadu Hondurasa kada je autobus sleteo s puta u jarugu, saopštile su danas vlasti te zemlje.

Lokalni zvaničnik Mojzes Alvarado rekao je da je autobus, koji se prevrnuo, prevozio 69 osoba.

Putnici, koji su bili članovi crkve "Jehovini svedoci", putovali su iz grada Kolome na severu Hondurasa.

Vlasti su pokrenule istragu o uzroku nesreće, koja se desila nedaleko od grada San Huan de Opoe, udaljenog oko 200 kilometara zapadno od glavnog grada Tegusigalpe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jehovini svedoci stradali u udesu

Izvor: B92, 01.Nov.2014

U saobraćajnoj nesreći na zapadu Hondurasa poginulo 14 članova verske zajednice Jehovini svedoci i 55 povređeno kada je autobus sleteo s puta i pao u provaliju...Autobus koji se u provaliji zaustavio na krovu, prevozio je 69 putnika, rekao je direktor nacionalne komisije hitne slučajeve Moises Alvarado,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.