Petogodišnjak teško bolestan, roditelji ga kidnapovali iz bolnice u Francuskoj

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petogodišnjak teško bolestan, roditelji ga kidnapovali iz bolnice u Francuskoj

Policija traga za petogodišnjim teško obolelim dečakom, koga su roditelji bez dozvole odveli iz bolnice, a poslednji put su viđeni u Francuskoj.

Kako je saopšteno, roditelji, koji su članovi Jehovinih svedoka, juče su odveli dečaka Ašju Kinga iz Opšte bolnice u Sauthemptonu. Dečak boluje od teškog oblika tumora mozga.

Tužilac u Francuskoj, gde su poslednji put viđeni, rekao je da su vlasti pokrenule istragu o mogućoj otmici i "neispunjavanju roditeljskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dužnosti".

Iz pres službe Jehovinih svedoka je saopšteno da ne postoje naznake da su roditelji odveli dete iz bolnice iz verskih ubeđenja. Jehovini svedoci prihvataju medicinsku pomoć, ali veruju da Biblija zabranjuje pojedine tretmanje i često odbijaju da prime transfuziju krvi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija traga za teško bolesnim dečakom

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2014

Policija traga za petogodišnjim teško obolelim dečakom, koga su roditelji bez dozvole odveli iz bolnice, a poslednji put su viđeni u Francuskoj...Kako je saopšteno, roditelji, koji su članovi Jehovinih svedoka, juče su odveli dečaka Ašju Kinga iz Opšte bolnice u Sauthemptonu. Dečak boluje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.