PRAVAC GIGATRON U SC UŠĆE: Okrenite točak i ostvarite popust do 30 posto na sve artikle

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVAC GIGATRON U SC UŠĆE: Okrenite točak i ostvarite popust do 30 posto na sve artikle

Dobijeni popust možete kombinovati sa bilo kojim načinom plaćanja, koji su u Gigatronu zaista neverovatni

Povodom Grazia Shopping Night-a koje će se danas održati u SC Ušće, Gigatron je spremio iznenađenje za sve svoje kupce.

Naime, tokom celog današnjeg dana u Gigatron radnji koja se nalazi na drugom spratu SC Ušće nalaziće se Točak sa popustima, koji će kupcima omogućiti da prilikom plaćanja računa zavrte točak i ostvare popust u iznosu na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se zaustavi graničnik.

Popusti koje je moguće osvojiti su: 123510, 20 i 30 posto.

Kupac ima pravo da samo jednom zavrti točak, popusti važe za sve artikle u radnji i za sve načine plaćanje. Takođe, popusti se ne mogu sabirati, a ova akcija važi samo danas, 31. oktobra.

Gigatron je kao i uvek spremio odlične načine plaćanja. Bilo koji proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana bez kamate, platite kada i koliko želite. Takođe, za iznose do 60.000 dinara, kredit možete dobiti na licu mesta samo sa vašom ličnom kartom. Više informacija možete dobiti ukoliko pozovete besplatni Call Centar na 0800 30 40 50 ili posetite zvanični sajt na Gigatron.rs.

Vidimo se danas u SC Ušće.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.