PONOVO NA OPERACIJI Čedomir Jovanović sinoć hitno prebačen u bolnicu

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO NA OPERACIJI Čedomir Jovanović sinoć hitno prebačen u bolnicu

Lider liberala, Čedomir Jovanović, sinoć je oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu "Banjica" gde mu je po drugi put za dve nedelje operisano levo koleno.

-Tim lekara Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" odmah je reagovao. Zaustavljeno je krvarenje. Nisu želeli da čekaju jutro, pa je hirurška intervencija urađena isto veče - kaže izvor "Alo!" blizak lideru LDP-a.

Jovanović je isto koleno operisao i pre dve nedelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ukazuje i to što su lekari tada morali da mu odstrane i deo kosti levog kolena. Lideru LDP-a je tada očišćen zglob, a sanirana su i oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića.

Lider LDP se u međuvremenu oglasio i na Tviteru, uz propratnu fotografiju, i zahvalio svima koji brinu za njegovo zdravlje.

Dragi prijatelji, hvala vam što brinete, operacija kolena je prošla dobro. pic.twitter.com/m6dahBbKxR

Do sada je pet puta operisao i desno koleno. Hirurška intervencija na desnom kolenu Jovanoviću je poslednji put urađena početkom avgusta, po povratku u Beograd sa porodičnog letovanja na Mikonosu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO-NA-OPERACIJI-Cedomir-Jovanovic-sinoc-hitno-prebacen-u-bolnicu

Izvor: medio.rs, 30.Okt.2014

Lider liberala, Čedomir Jovanović, sinoć je oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu "Banjica" gde mu je po drugi put za dve nedelje operisano levo koleno...-Tim lekara Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" odmah je reagovao. Zaustavljeno je krvarenje. Nisu želeli da čekaju jutro, pa je...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.