Ovo su stikeri napravljeni specijalno za Exit

Izvor: Blic, 30.Jun.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su stikeri napravljeni specijalno za Exit

Exit i Viber objavili su paket stikera koji su kreirani povodom početka najvećeg domaćeg muzičkog festivala koji startuje u četvrtak, 7. jula.

Stikeri su dostupni na tri jezika - srpskom, engleskom i ruskom, kao i svim tržištima Vibera širom sveta. Za njihov dizajn pobrinula se pobednica globalnog konkursa “My Exit Adventure” Tanja Zajceva iz Moskve, koja je između ostalog osvojila novčanu nagradu od 3.000 dolara. Inače, za manje od prvih 24 sata od njihovog objavljivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preko 40.000 fanova je već skinulo stikere.

Istovremeno, na Viberu postoji javni čet Exit avanture na kom će gostovati i izvođači na Exit i Sea Dance festivalu od Viz Kalife, Eli Goulding, Dejvida Gete, bendova Hurts Bastille...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.