Ovo nije pica: Kako su Italijani reagovali na novi meni Pica hata

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ovo nije pica": Kako su Italijani reagovali na novi meni "Pica hata"

Kako bi promovisao nove proizvode i ujedno se našalio na svoj račun, američki lanac restorana "Pica hat" pitao je staromodne Italijane šta misle o picama sa neobičnim sastojcima poput sosa od paradajza i meda. Odgovori su bili brutalno iskreni.

Kada je predstavnik "Pica hata" upitao Italijana po imenu Alfonso da li se slaže sa tvrdnjom da deset novih ukusa korice čine picu još boljom, dekica je hladno odgovorio: "Ne, to nije moguće".

Još oštriji je bio drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stariji čovek, koji je namrštenog lica zaključio: "Ovo nije pica". Vremešni Italijani se nisu najbolje snašli ni sa servisom za telefonsko naručivanje.

Sve je, naravno, predstavljalo šaljivu reklamu za "Pica hat" koji je želeo da pokaže da se udaljio od tradicionalnih ukusa pice.

VIDEO>"Pica hat" među Italijanima:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.