Ove igre su najviše razočarale gejmere u 2014. godini (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Dec.2014, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove igre su najviše razočarale gejmere u 2014. godini (FOTO)

Očekivalo se da će naslovi koji su se našli na ovoj listi promeniti svet video igara, ali se to na kraju ipak nije desilo. Neke su imale tehničke probleme, neke dosadnu priču i gejmplej, što je dovelo do toga da one ponesu titulu najrazočaravajućih u godini koja je na izmaku

U 2014. godini pojavila se gomila video igara. Iako je veliki broj njih dosta obećavao, one na kraju ipak nisu ispunila očekivanja gejmera, a razlozi za to su različiti. Neke od njih su imale >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << užasne tehničke probleme, drugima gejmplej nije bio jača strana, što je rezultovalo time da one ove godine po mišljenju sajta “Cnet” ponesu titulu “igara koje su nas najviše razočarale”.

Assassin’s Creed Unity

PRintscreen: Youtube/ubisoft

Iako se od ove igre očekivalo puno, novi Assassin nije uspeo da nastavi tamo gde su prethodnici stali. Kontrole u igri su užasne, “bagovi” su se pojavljivali na sve strane, a frame rate je drastično padao u situacijama u kojima ne bi smeo, čak i na najjačim mašinama.

Mnogi ljubitelji ovog serijala, najnoviji deo čak nisu ni mogli da pokrenu zbog ogromne sistemske zahtevnosti.

NHL 15

Foto: easports.com

Problemi od samog početka rada na ovoj igrici, nedostatak funkcija i čudan gejmplej doveli su do toga da čuveni NHL serijal sa novim delom padne u očima gejmera. Verziji za PS4 i Xbox One nedostajale su brojne stvari koje je imao deo iz 2013. godine, i koje su dovele do toga da fanovi “polude” za ovom igrom.

Ova igrica imala je puno potencijala, koje nažalost na kraju ipak nije iskoristila. Grafika je bila zadovoljavajuća, ali to nije stvar koja će privuće veliki broj gejmera.

The Sims 4

Foto: thesims.com

Sims franšiza postala je sinonim za inovacije kada je reč o dizajnu igre. Međutim, Sims 4 je doneo sve ono što smo voleli kod ostalih delova, ali ništa više od toga. Nije da je Sims 4 loše dizajnirana igra, već se igranjem stiče osećaj da je to ista ona igra koju igramo već deceniju, bez ikakvih inovacija.

Thief

Printscreen: techhive.com

Trnovit razvoj Thief-a doveo je do toga da se on nekoliko puta odlagao, pa je krajnji rezultat bio ispod očekivanog. Priča i prvi trejleri koji su se pojavljivali obećavali su puno, ali je ne kraju sve nažalost ispalo loše.

Watch Dogs

Printscreen: watchdogs.ubi.com

Velika prašina digla se oko ove igre i pre nego što se ona pojavila. Igra kao igra nije loše, ali nije uspela da donese sve ono što je obećavala. Mogućnost hakovanja većine stvari u igri je u početku zanimljivo, ali vrlo brzo dosadi. Watch Dogs nas je naučio da nikada ne sudimo o igri pre nego što vidimo kako izgleda finalna verzija.

Destiny

Foto: gamespot.com

Ukoliko pričamo o borbi u Destiny-ju, ova igra je definitivno bila iznad prosečnih pucačina. Međutim, ona se ni po čemu ostalom nije izdvajala od mora sličnih igara.

Destiny je igra u koju je uloženo najviše novca, čak pola milijarde dolara. Dosadni nivoi, providna priča, samo su neki razlozi zbog kojih Destiny jednostavno nije uspeo da pridobije srca gejmera.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ove igre su najvise razocarale gejmere u 2014. godini

Izvor: medio.rs, 27.Dec.2014

Očekivalo se da će naslovi koji su se našli na ovoj listi promeniti svet video igara, ali se to na kraju ipak nije desilo. Neke su imale tehničke probleme, neke dosadnu priču i gejmplej, što je dovelo do toga da one ponesu titulu najrazočaravajućih u godini koja je na izmaku

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.