Ostavljate UKLJUČEN Wifi u toku noći? Tako pravite OGROMAN problem, a niste ni SVESNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavljate UKLJUČEN Wifi u toku noći? Tako pravite OGROMAN problem, a niste ni SVESNI

Prekinite odmah.

 Sigurno se i vama mnogo puta desilo da ostavite uključen internet u toku noći jer jednostavno zaspite i niste svesni negativnih posledica koje taj postupak izaziva.

U mnoštvu korisnih saveta oko korišćenja pametnih telefona, jedan se posebno izdvaja i treba ga ozbiljno razmotriti.

Da li ste se ikada zapitali da li vaši uređaji treba da budu spojeni na internet i tokom noći, dok spavate? Sada konačno imamo odgovor i odlične činjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje ga opravdavaju.

Stručnjaci upozoravaju da to ne biste smeli da radite zbog baterije koju bežični internet nepotrebno iscrpljuje i nanosi joj trajnu štetu. Sličan problem može izazvati i uključen Blutut.

Zato, ubuduće nikako nemojte zaboravljati  i isključujte Wifi u toku noći. Za ceo postupak treba vam nekoliko sekundi, a tako ćete spečiti eventualne neprijatnosti i kvarove svog telefona. Mnogo je bolje delovati preventivno, nego kasnije trošiti i vreme i novac prilikom odlaska u servis.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.