Opljačkali, vezali i tukli staricu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkali, vezali i tukli staricu

GORNJI VAKUF - Dvije nepoznate maskirane osobe pretukle su, vezale, a potom i opljačkale staricu A.M. (72) iz Voljevca, nedaleko od Gornjeg Vakufa.

Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona su saopštili da su razbojnici ušli u pomoćni objekt pored kuće, te staricu vezali i tukli po cijelom tijelu, tražeći novac.

"Nakon toga, uzeli su ključeve od kuće, koju su potom detaljno pretražili, a oštećenu vezanu ostavili u pomoćnom objektu", kazali su iz MUP-a.

Starica A.M. uspjela se osloboditi i otići do susjedne kuće, odakle je vozilom Hitne pomoći odvezena u Dom zdravlja Gornji Vakuf.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.