Olja Bećković o stravičnoj nesreći: Moj Luka je dobro

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja Bećković o stravičnoj nesreći: Moj Luka je dobro

Luka je dobro, samo je u Urgentnom centru reporterima „Blica“ rekla novinarka Olja Bećković, čiji je sin u nesreći zadobio ortopedske povrede.

Majka je, vidno potresena, ceo dan provela uz njega na odeljenju za transplantaciju. Uz nju je bio i advokat Goran Draganić, a Olja je na svega nekoliko minuta izašla iz bolničke sobe kako bi se malo osvežila na vazduhu. Kako saznajemo, doktori su za ponedeljak Luki Višnjiću zakazali operaciju noge zbog povreda butne kosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Već oko 11 sati je počelo da dolazi Lukino društvo koje se na pultu Urgentnog centra raspitivalo o njegovom stanju. Njih desetak je s nestrpljenjem čekalo ispred bolnice posetu koja je trajala od 13 do 14 sati. Za to vreme su, sa nevericom, komentarisali tragediju.

Nesreća se dogodila juče ujutru u 03.43 na Adi Huji kod jednog restorana. Iz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice, inače sin novinarke Olje Bećković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Olja Bećković: Moj Luka je dobro

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014

Luka je dobro, samo je u Urgentnom centru reporterima “Blica“ rekla novinarka Olja Bećković, čiji je sin u nesreći zadobio ortopedske povrede...Voditeljka se ne odvaja od povređenog sina: Olja Bećković (Foto: Arhiva).. ..Majka je, vidno potresena, ceo dan provela uz njega na odeljenju za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.