Odbornici Skupštine grada Beograda o mostu preko Save

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici Skupštine grada Beograda o mostu preko Save

Odbornici Skupštine grada Beograda razmatraće na današnjoj sednici izmene odluke o zaduživanju grada za realizaciju izgradnje mosta preko Save, koji treba da poveže Čukaricu i Novi Beograd, odluke o zaključenju ugovora o kreditu sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj, kao i dopune odluke o komunalnom redu.

Odbornici će razmatrati Predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora JP "Hipodrom Beograd" i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nadzornih i školskih odbora. Na dnevnom redu naći će se i Predlog plana detaljne regulacije područja između ulica Kružni put - Padina, Vojislava Ilića, Trogirske i Ignjata Joba na Voždovcu i Predlog plana detaljne regulacije naselja Grmovac u Zemunu.

Odbornici će razmatrati i predloge odluka o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju MRS "Bežanija" sa gradskim gasovodnim priključkom kao i o dopuni odluke o izradi Plana generalne regulacije za deo privredne zone Jakovo u opštini Surčin.

Sednica Skupštine grada Beograda počeće u 10 sati, saopštila je gradska Uprava za informisanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela sednica Skupštine grada, odbornici razmatraju odluke o mostu preko Save

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Odbornici Skupštine grada Beograda razmatraće na današnjoj sednici, koja je počela u 10.30, izmene odluke o zaduživanju grada za realizaciju izgradnje mosta preko Save, koji treba da poveže Čukaricu i Novi Beograd, odluke o zaključenju ugovora o kreditu sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.