Obožavali ste ovog klinca, a on je zapravo bio čudovište

Izvor: Blic, 20.Avg.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavali ste ovog klinca, a on je zapravo bio "čudovište"

Mnogo nas odraslo je uz ovu kultnu seriju s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina. Nema tinejdžera koji nije provodio vreme uz avanture Zeka, Keli, Skriča i ostalih. Lik Zeka nam je posebno zapao za oko, naročito njegove gluposti i ispadi, pa smo rešili da ga malo (više) iskritikujemo, tako što ćemo istaknuti neke od njegovih najgorih osobina.

Pa da počnemo:

1.Kukavičluk

Nema hrabrosti da priđe devojci kojom je opsednut, pa poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manijaka krije isečke njenih slika u ormaru.

2. Ljubomora

Postao je ljubomoran na atletske sposobnosti najboljeg prijatelja i uverio ga kako zapravo nije snažan, već pati od retke bolesti, i kako je jedini način da se izleči odlazak od svih koje voli.

3. Tvrdio da je Tom Kruz

Konstantno ispirao mozgove stotine devojaka podsvesnim porukama u kojima tvrdi da je plavi Tom Kruz.

4. Izdaja

Nekoliko godina se družio sa glavnim štreberom u školi, da bi se kasnije spetljao sa njegovom dugogodišnjom simpatijom. To je nazvao "dugoročni plan".

5. Rasizam

Nakon što je saznao da su mu preci zapravo Indijanci, odlučio je da oda poštovanje svom tek preminulom profesoru, koji je bio pripadnik tog naroda, tako što se obukao u kostim Indijanca i imitirao ih na način pun predrasuda.

6. Dvoličnost

Počeo da se zabavlja sa beskućnicom iz tržnog centra samo kako bi dokazao roditeljima da "ima integritet". Izašli su jednom i više joj se nikad nije javio.

7. Jezivost

Oblačio se i pretvarao da je žena samo da bi mogao da uđe u svlačionicu devojaka kako bi ih gledao gole.

8. Ponovo izdaja

U najluđim snovima sanjao je da osnuje bend sa prijateljima, koji bi dostigao svetsku slavu, da bi ih se kasnije otarasio i postao "muška Madona".

Jasno vam je zašto autor teksta, inače pasionirani obožavalac ove serije, ne podnosi ovog lika.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.