OVAKO MLAD, A SADISTA Tinejdžer ubio dečaka kojeg je upoznao igrajući igrice na internetu

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO MLAD, A SADISTA Tinejdžer ubio dečaka kojeg je upoznao igrajući igrice na internetu

Luis Dejns (19) priznao je ubistvo četrnaestogodišnjeg dečaka Breka Bednara kojeg je upoznao preko interneta. Tužilaštvo tvrdi da je u pitanju bio zločin sa „seksualnim i sadističkim motivima“.

Dečak Brek Bednar(14) pronađen je sa smrtonosnom ranom na vratu u Eseksu, Engleska, u februaru ove godine.

This 14-year-old boy was murdered by a computer engineer he met playing computer games online http://t.co/hZRfKjg5eJ pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << twitter.com/nHH3HyFTyg

— Sky News (@SkyNews) November 25, 2014

Njegovi roditelji posvedočili su da je pre nego što je ubijen rekao da odlazi da se vidi sa prijateljem kojeg je upoznao na internetu.

Ubica Luis Dejns je prvobitno negirao sve optužbe, ali kasnije je priznao krivicu.

Majka dečaka, koji je ubijen na njen rođendan, rekla je da se oseća „loše i slomljeno“ i upozorila javnost na „opasnosti od onlajn predatora“.

Osoba koja se predstavlja kao dečakov rođak je neposredno nakon njegovog ubistva na Fejsbuk postavila informaciju da je tinejdžer bio usamljen i da je na internetu tražio prijatelje.

Dečaka su drugovi opisali kao neverovatno pametnog, zabavnog i simpatičnog mladog momka, koji se okrenuo kompjuteru i internetu radi zabave.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SADISTIČKO UBISTVO: Tinejdžer ubio dečaka kojeg je upoznao na internetu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Nov.2014

Brek Bednar (14) je pronađen sa smrtonosnom ranom na vratu, a njegovi roditelji su izjavili da je rekao da ide da se vidi sa prijateljem kojeg je upoznao na internetu pre nego što je ubijen..Kompjuterski inženjer Luis Dejns (19) priznao je ubistvo četrnaestogodišnjeg dečaka Breka Bednara kojeg...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.